Verzekeringskantoor Coenen NV
Keerbergsesteenweg 46
3150 Haacht
Tel 016/608.611
Fax 016/602.864

Ons kantoor is dagelijks open:
Van maandag tot vrijdag :
Voormiddag: van 9u00 tot 12U30
Namiddag: van 14u00 tot 18u00
Buiten de kantooruren op afspraak.


Contact

Bezoek ons kantoor

Verzekeringskantoor Coenen NV
Keerbergsesteenweg 46
3150 Haacht


Bel ons

Tel: 016/608.611

Fax

Fax: 016/602.864

E-mail

U kan ons eveneens via e-mail bereiken: Stuur een bericht naar info@verzekeringencoenen.be of door middel van ons webformulier in te vullen.

Download VCard van ons kantoor.

Algemene informatie

FSMA toelatingsnummer: 013504 A-B
RPR: 0435295715
Website: http://www.verzekeringencoenen.be

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor.
Klachten kunnen oOk ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meûssquare35, tel. 02/547.58.71 - fax. 02/547.59.75 - info@ombudsman.as http://www.ombudsman.as
Wie zijn wij?

Coenen n.v. is een officieel erkend en onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Wij zoeken voor u de beste formules uit het aanbod van de vele maatschappijen waarmee wij samenwerken: AG insurance, AXA, Baloise , Allianz, DKV, DAS, enz. Zo vinden wij steeds de dekking en de premie op uw maat. Wij verzekeren zowel KMO's, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren. Door de jaren heen hebben wij ook een specifiek aanbod voor architecten ontwikkeld. Wij werden erkend door Brocom - het samenwerkingsplatform van verzekeringsmakelaars en verzekeringsmaatschappijen - en kregen hun kwaliteitslabel toegekend. Op Coenen n.v. kan u vertrouwen. 

Wij werken voor u

Door haar functie van onafhankelijk verzekeringsmakelaar en bankkantoor kan Coenen n.v. u echt oplossingen op maat voorstellen. En wij blijven ook na het ondertekenen van een polis een partner waarop u kan bouwen. Bij schade staan wij onmiddellijk naast u. Wij verdedigen persoonlijk uw belangen en wonen de meeste expertises zelf bij. Raakte uw wagen bij een ongeval beschadigd? Wij bieden u gratis een vervangwagen. Door een verregaande automatisering is onze dienstverlening snel en betrouwbaar. 

Wij zijn er altijd voor u

U heeft vragen, wil meer info of heeft een schadegeval te melden? Wij zijn er niet alleen tijdens de kantooruren (van 9 u tot 18 u). Ook daarna bereikt u ons doorgaans probleemloos op hetzelfde nummer. Als klant kan u eveneens 24 u op 24 een algemeen SOS-nummer bellen: (02) 253 22 99. Daar wordt u begeleid doorheen de eerste ogenblikken na een ongeval. 

Wij staan voor u klaar

Samenwerken met Coenen n.v. betekent dat u kan rekenen op de ervaring en de kennis van een ploeg door de wol geverfde verzekerings- en bankspecialisten. Zij genoten niet alleen gespecialiseerde basisopleidingen maar scholen zich voortdurend bij. Zo kunnen zij u steeds informeren over de nieuwste mogelijkheden.

Over onze website:

Vanaf nu kunt U niet alleen ons ruim aanbod aan producten en diensten op het Internet raadplegen, u kunt nu ook uw eigen offerte online aanvragen, voor elk van onze producten.
Wij zoeken voor u de beste koop prijs/kwaliteit, zowel voor particulier, kmo ondernemer of als vrije beroep.
Bekijk eveneens aanbod leningen of  levensverzekeringen? Ons hypotheekcel zoekt dagelijks voor u de beste voorwaarden. Nu eveneens vaste hypotheek op 30 jaar!
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u! Onze troef is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen waarbij wij voor u de beste voorwaarden kunnen vergelijken.
 

  • vrijblijvend advies / checkup van al uw lopende verzekeringen;
  • voor het uitbrengen van offertes;
  • realisatie en optimalisatie van al uw risico's;

 

 

Of heeft u verzekeringen lopen en u wenst deze door ons te laten beheren of centraliseren? Wij zorgen voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier. Zo voorkomt u gaten in uw dossier of zelfs gelijklopende dekkingen.

Steeds tot uw dienst


Uw verzekeringsadviseur