Verzekeringskantoor Coenen NV
Keerbergsesteenweg 46
3150 Haacht
Tel 016/608.611
Fax 016/602.864

Ons kantoor is dagelijks open:
Van maandag tot vrijdag :
Voormiddag: van 9u00 tot 12U30
Namiddag: van 14u00 tot 18u00
Buiten de kantooruren op afspraak.
Onze service

Wie zijn wij?

Coenen n.v. is een officieel erkend en onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Wij zoeken voor u de beste formules uit het aanbod van de vele maatschappijen waarmee wij samenwerken: Fortis AG, AXA, Baloise, Allianz, DKV, DAS, enz. Zo vinden wij steeds de dekking en de premie op uw maat. Wij verzekeren zowel KMO's, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren. Door de jaren heen hebben wij ook een specifiek aanbod voor architecten ontwikkeld. Wij werden erkend door Brocom - het samenwerkingsplatform van verzekeringsmakelaars en verzekeringsmaatschappijen - en kregen hun kwaliteitslabel toegekend. Op Coenen n.v. kan u vertrouwen. 

Wij werken voor u

Door haar functie van onafhankelijk verzekeringsmakelaar en bankkantoor kan Coenen n.v. u echt oplossingen op maat voorstellen. En wij blijven ook na het ondertekenen van een polis een partner waarop u kan bouwen. Bij schade staan wij onmiddellijk naast u. Wij verdedigen persoonlijk uw belangen en wonen de meeste expertises zelf bij. Raakte uw wagen bij een ongeval beschadigd? Wij bieden u gratis een vervangwagen. Door een verregaande automatisering is onze dienstverlening snel en betrouwbaar.Wij zijn er altijd voor u

U heeft vragen, wil meer info of heeft een schadegeval te melden? Wij zijn er niet alleen tijdens de kantooruren (van 9 u tot 18 u). Ook daarna bereikt u ons doorgaans probleemloos op hetzelfde nummer. Als klant kan u eveneens 24 u op 24 een algemeen SOS-nummer bellen: (02) 253 22 99. Daar wordt u begeleid doorheen de eerste ogenblikken na een ongeval. 

Wij staan voor u klaar

Samenwerken met Coenen n.v. betekent dat u kan rekenen op de ervaring en de kennis van een ploeg door de wol geverfde verzekerings- en bankspecialisten. Zij genoten niet alleen gespecialiseerde basisopleidingen maar scholen zich voortdurend bij. Zo kunnen zij u steeds informeren over de nieuwste mogelijkheden.

Bij schade laten wij u niet in de steek!

24 /24 uur per dag beschikbaar als u schade hebt
Als verzekeringstussenpersoon staan wij meer dan 100% achter U!. Ontevredenheid bij mensen over hun verzekering heeft vaak te maken met de schaderegeling.

Wij beschikken hiervoor over een totaal service na schade.

    24/24 bereikbaarheid

  • het wegslepen van uw voertuig naar de garage van uw keuze.
  • we brengen ook de inzittenden veilig thuis
  • een nieuw onderdak zoeken voor u en uw gezinsleden
  • wij regelen een vervangwagen, huurwagen,..

Onze service houdt het niet op bij een snelle en correcte schadevergoeding, een schadegeval of een ongeval betekent meer dan alleen financieel verlies; administratieve rompslomp, juridische problemen ... Iedereen kan op dat ogenblik bijstand gebruiken. Wij helpen en zorgen ervoor, verzekeren is trouwens meer dan alleen een geldkwestie.